Vi bruger Cookies!     

         
 X     
santorini

- ferie med natur og kultur


 

Oia:

Det er nærmest et must, at man en aften besøger Oia, den nordligste by, for at se solen "synke" i havet. Øen blev i 1956 ramt af jordskælv, der ødelagde alle bygninger i Oia og andre steder, men byen er bygget op igen med smalle, hyggelige stræder, flere steder belagt med marmorfliser. Der er masser af kunstgallerier og smykkeforretninger, restauranter og barer, en rigtig kunstnerby, som er hyggelig at besøge også i dagtiden med alle de specielle butikker.

Turisterne valfarter til byen ved solnedgangstid. Kom i god tid og find P-pladsen, der bliver hurtigt optaget. Søg op i byens stræder og evt. ud på de gamle borgruiner, det er herfra der kan tages de mest fantastiske fotos af solnedgangen.

Eller benyt rejseselskabets tilbud om en bustur herop til, så er man selv fri for P-problemerne.


 

Skønne, solrige gader i billedskønne Oia med sjove butikker og souvenirs, der er noget at se og beundre allevegne og udsigten er enestående.


Det her billede med de to vindmøller ser man tit på postkort fra Grækenland, det er fra Oia på Santorini, hvor det siges, at 90 % af de græske postkort er fotograferet.

 Kirken midt i byen


Restaurant Den røde Cykel

Den gamle borgruin, der er tæt besat af fotograferende turister hver aften ved solnedgang. Øen Thirasia, mini-Santorini, i baggrunden.

 

Blå, blå ting lige til at tage med hjem :-)

 

 

Venter på solnedgang (2004)

 

 

#Tiltops

Opdateret 31/01/2015

Besøg  
056304