Vi bruger Cookies!     

         
 X     
santorini

- ferie med natur og kultur


 

Der er gode muligheder for vandreture (<-- klik), der er beskrivelse af mange forskellige. Specielt kan nævnes turen langs calderakanten fra Fira til Oia, en tur på ca. 11 km, men med flot udsigt. Tur nr. 3.

Tur nr. 9 Pyrgos til Mesa Gonia.

Tur nr. 11, Pyrgos - Vothona, det specielle ved den tur er, at man ser en kirke, som er bygget ind i pimpstensklippe, Panagia tis Sergeinas.

Læs selv de mange muligheder for ture, hvor ikke ret mange turister kommer og oplev noget særligt.

Anbefales kan det at få startet fra morgenen af, da det bliver varmt, og husk vand og solcreme.

Vi har endnu kun gået turen op af zig-zagvejen fra Kamari til toppen af Mesa Vouno, startede kl. 07 og var oppe på lidt over 1 time, der skulle være 4 km op. Næste gang vi er på Santorini, skal vi da gå af stien mod det lille kapel, der ligger ud midt på bjerget, og som man kan se fra Kamari.

Endvidere har vi gået fra Fira og ned til havnen af de ca. 600 trin, flot, flot tur, hvor man kan gøre holdt på forskellige repos og nyde udsigten og ikke mindst at få taget en mængde billeder. Sørg for at have gode sko på, da de brede trin er glatte efter mange fodtrin både af mennesker og muldyr.
Man må være forberedt på, at her lugter som i zoologisk have pga de mange muldyr, der fungerer som ridedyr for turisterne.
Der er mulighed for at tage tovbanen retur, for samme beløb, som det koster at ride på æsel/muldyr.

 

Opdateret 04/02/2015

Besøg  
056304